- AvRiL - En AvriL'ci Admin

Mesaj Sayısı: 48 Yaş: 15 Nerden: Edirne - İzmir :D Hobiler: Müzik dinlemek, Tuğbiş'imle beraber yeni siteler kurmak..! Lakap: Yok =) Müzik Türü:  Ruh Halin?:  Hangi Takım?:  Rock Puanı: Başarı: Kayıt tarihi: 25/06/08
...Avril...
...Avril...:
   (0/0)
 | |
gülçin

Mesaj Sayısı: 26 Yaş: 13 Müzik Türü:  Ruh Halin?:  Hangi Takım?:  Seviye:  Rock Puanı: Başarı: Kayıt tarihi: 14/09/08
...Avril...
...Avril...:
   (0/0)
 | Konu: Geri: - AvRiL - [Evrim - Been] Ptsi Eyl. 15, 2008 2:21 pm | |
| süpersin ya siteni senin üye olduğun bir siteden buldum o sitede de artık yoshyci mod olmuşun.ipek yaptıı.müjde |
|
...Avril... En AvriL'ci Admin

Mesaj Sayısı: 87 Yaş: 15 Nerden: Edirne Hobiler: müzik dinlemek yeni siteler kurmak Lakap: Tuğbiş Müzik Türü:  Ruh Halin?:  Hangi Takım?:  Seviye:  Rock Puanı: Başarı: Kayıt tarihi: 26/06/08
...Avril...
...Avril...:
   (1000/1000)
 | |
- AvRiL - En AvriL'ci Admin

Mesaj Sayısı: 48 Yaş: 15 Nerden: Edirne - İzmir :D Hobiler: Müzik dinlemek, Tuğbiş'imle beraber yeni siteler kurmak..! Lakap: Yok =) Müzik Türü:  Ruh Halin?:  Hangi Takım?:  Rock Puanı: Başarı: Kayıt tarihi: 25/06/08
...Avril...
...Avril...:
   (0/0)
 | Konu: Geri: - AvRiL - [Evrim - Been] Ptsi Eyl. 29, 2008 2:53 pm | |
| gülçin: evet cnm haberim var İpeğin bni mod. yaptığından.çok tatlısın bu arada. tuğba: ahh cicişim saol b-tanem yeyüm senüü been _________________  |
|
SeYm[A]vRiL

Mesaj Sayısı: 31 Yaş: 17 Nerden: X-D Mal-adya X-D Hobiler: H3nTbol oyna-ak Müzik Türü:  Ruh Halin?:  Hangi Takım?:  Seviye:  Rock Puanı: Başarı: Kayıt tarihi: 06/02/09
...Avril...
...Avril...:
   (0/0)
 | Konu: Geri: - AvRiL - [Evrim - Been] C.tesi Şub. 07, 2009 4:21 pm | |
| cOoO-K Dd*-dlu p!r!n€ p€nz!ozun =] |
|
...Avril... En AvriL'ci Admin

Mesaj Sayısı: 87 Yaş: 15 Nerden: Edirne Hobiler: müzik dinlemek yeni siteler kurmak Lakap: Tuğbiş Müzik Türü:  Ruh Halin?:  Hangi Takım?:  Seviye:  Rock Puanı: Başarı: Kayıt tarihi: 26/06/08
...Avril...
...Avril...:
   (1000/1000)
 | Konu: Geri: - AvRiL - [Evrim - Been] Çarş. Haz. 24, 2009 11:04 am | |
| öledr qanqacım:D _________________  |
|
(andy_$Myy
Mesaj Sayısı: 4 Yaş: 14 Müzik Türü:  Ruh Halin?:  Hangi Takım?:  Seviye:  Rock Puanı: Başarı: İstek:  Kayıt tarihi: 23/07/09
 | Konu: Geri: - AvRiL - [Evrim - Been] Perş. Tem. 23, 2009 2:53 pm | |
| Ben tanışma fırsatı bulamadım umarım tanışırız  [b][i] |
|
(andy_$Myy
Mesaj Sayısı: 4 Yaş: 14 Müzik Türü:  Ruh Halin?:  Hangi Takım?:  Seviye:  Rock Puanı: Başarı: İstek:  Kayıt tarihi: 23/07/09
 | Konu: Geri: - AvRiL - [Evrim - Been] Perş. Tem. 23, 2009 2:55 pm | |
| Ben tanışma fırsatı bulamadım umarım tanışırız  [b][i] |
|